We collaborated side by side with Forgas Arquitectes to develop graphic design project applied to the stations of El Prat Estació, and Les Moreres of the L9 of Barcelona subway.

We collaborated side by side with Forgas Arquitectes to develop graphic design project applied to the stations of El Prat Estació, and Les Moreres of the L9 of Barcelona subway.

We collaborated side by side with Forgas Arquitectes to develop graphic design project applied to the stations of El Prat Estació, and Les Moreres of the L9 of Barcelona subway.

We collaborated side by side with Forgas Arquitectes to develop graphic design project applied to the stations of El Prat Estació, and Les Moreres of the L9 of Barcelona subway.

We collaborated side by side with Forgas Arquitectes to develop graphic design project applied to the stations of El Prat Estació, and Les Moreres of the L9 of Barcelona subway.

The proposal for the stations was based on the recognition of the underground and mineral nature of the site, with a certain evocation of the geological strata that appears when excavating the subsoil. With a choice of design, we wanted to create a solid message, giving special attention to to the tube users. Both natural and artificial light is used to guide the user through skylights and backlit panels. The yellow and the red of the panels were made out of photographs of buildings of the Prat, and the blue and green demonstrate with detail the nature of Delta of Llobregat.

The proposal for the stations was based on the recognition of the underground and mineral nature of the site, with a certain evocation of the geological strata that appears when excavating the subsoil. With a choice of design we wanted to created a solid message, giving special attention to the circulation of the tube users. Both natural and artificial light, is used to guide the user through skylights and backlit panels. The yellow and the red of the panels were made out of photographs of buildings of the Prat, and the blue and green demonstrate with detail  the nature of Delta of Llobregat.

The proposal for the stations was based on the recognition of the underground and mineral nature of the site, with a certain evocation of the geological strata that appears when excavating the subsoil. With a choice of design we wanted to created a solid message, giving special attention to the circulation of the tube users. Both natural and artificial light, is used to guide the user through skylights and backlit panels. The yellow and the red of the panels were made out of photographs of buildings of the Prat, and the blue and green demonstrate with detail  the nature of Delta of Llobregat.

The proposal for the stations was based on the recognition of the underground and mineral nature of the site, with a certain evocation of the geological strata that appears when excavating the subsoil. With a choice of design we wanted to created a solid message, giving special attention to the circulation of the tube users. Both natural and artificial light, is used to guide the user through skylights and backlit panels. The yellow and the red of the panels were made out of photographs of buildings of the Prat, and the blue and green demonstrate with detail  the nature of Delta of Llobregat.

The proposal for the stations was based on the recognition of the underground and mineral nature of the site, with a certain evocation of the geological strata that appears when excavating the subsoil. With a choice of design we wanted to created a solid message, giving special attention to the circulation of the tube users. Both natural and artificial light, is used to guide the user through skylights and backlit panels. The yellow and the red of the panels were made out of photographs of buildings of the Prat, and the blue and green demonstrate with detail  the nature of Delta of Llobregat.

01-L9
02-L9
04-L9
05-L9

Get in touch